loader
Áramszünet várható augusztus 23-án, 27-én és 28-án Szentendre több utcájában

Áramszünet várható augusztus 23-án, 27-én és 28-án Szentendre több utcájában

Karbantartás miatt áramszünet várható Szentendre egyes részein augusztus 23-án, 27-én és 28-án. Az áramszünet a Városi Szolgáltató Nonprofit Zrt. telephelyét is érinti. - írja a szentendre.hu

Az ELMŰ tájékoztatása alapján, 2019. augusztus 23-án és augusztus 27-én, 28-án,  08.00 órától 15.00 óráig szüneteltetik a villamosenergia-szolgáltatást a város egyes részein. Ha a munkálatokat a jelzett időpont előtt befejezik, a hálózatot előzetes értesítés nélkül visszakapcsolják.

Az áramszünet hatására a UPC internet- és telefonszolgáltatás is várhatóan leáll, mivel a fejállomások szintén nem kapnak majd áramot.

Az alábbiakban az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő két hétben tervezett, esetlegesen áramszünettel járó karbantartási munkálatok helyéről és idejéről kaphatnak információt. Az adatok tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás előre látható szüneteltetésének időpontjáról és időtartamáról társaságunk a továbbiakban is az üzletszabályzatban meghatározott módon értesíti érintett ügyfeleit. 

Az érintett utcák neveit a szolgáltató honlapján közzétett táblázatban találja. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok