loader
Áramszünet lesz a hónapban többször is Budakalászon!

Áramszünet lesz a hónapban többször is Budakalászon!

Több alaklommal lesz tervezett áramszünet júniusban Budakalászon. Az ELMŰ tájékoztatása szerint az alábbi helyszíneken és időpontokban tervez munkákat a szolgáltató a településen. - Olvasható a városi honlapon.

 

06.16-án: 9 és 15 óra között a Klisovác u. Erdőhát u. szabadvezetékes hálózat rekonstrukciója lesz. (Erdőhát u. 2-12, 3-17 között, Klisovác u. 2-18)

06.17-én: 9 és 15 óra között a Pomázi u. szabadvezetékes hálózat rekonstrukciója lesz. ( Budai u. 2. Hév állomás és a környékére eső üzletek, Pomázi u. 2-10 között)

06.18-án: 9 és 15 óra között a Budai u. szabadvezetékes hálózat rekonstrukciója lesz. ( Budai u. 4-22, 5-19 között, Posta köz)

06.23-án: 8 és 15 óra között a Budai u. szabadvezetékes hálózat rekonstrukciója lesz. ( Budai u. 4-22, 5-19 között, Posta köz)

A szolgáltatás minőségének javítása érdekében végzik el a javításokat az ELMŰ munkatársai. Kicserélik a régi, elavult repedezett, oszlopokat, a hálózatot, korszerűbb, esztétikusabb kötegelt burkolt vezetékre cserélik. A fent felsorolt utcanevek tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik az ELMŰ szabályzataiban meghatározott szórólapos értesítést. 

A szolgáltatás szüneteletéséről szórólapon értesíti az ELMŰ az érintett lakosokat.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok