loader
Alvállalkozó bevonásával végzik a hulladékszállítást Budakalászon

Alvállalkozó bevonásával végzik a hulladékszállítást Budakalászon

Több lakossági panasz is érkezett a városi önkormányzathoz az elmúlt időszakban a hulladékszállítással kapcsolatban, amelyeket  a hivatal minden esetben továbbított a szolgáltatónak.

Főként Szentistvántelep területéről érkeztek jelzések, amelyek szerint május 11-én több utcában nem vitték el a kihelyezett kommunális hulladékot.

Az alábbi utcákban május 18-án, hétfőn dupla mennyiségű, maximum 2 x120 liter háztartási hulladékot visz el a szolgáltató:

- Bocskai utca

- József Attila köz

- Lehel utca

- Szeder utca

- Széchenyi utca

- Taván utca

- Dobó utca

- Ország út

- Csárda utca

Amennyiben Ön nem a fenti területeken lakik, és a hulladékot mégsem szállították el, az önkormányzat kéri, jelezze ezt a szolgáltató ügyfélszolgálati elérhetőségein.

A Zöld Bicske Kft. a hulladékszállítás javítása érdekében a közszolgáltatási feladatát innentől alvállalkozó bevonásával folytatja. A bevont alvállalkozó, a Kommunál-JUNK Közszolgáltató Kft. 2020. május 1-től végzi Budakalászon a szolgáltatást.

- telefon: +36 33/737-765,

- e-mail: ugyfelszolgalat@kommunaljunk.hu

A közeljövőben az ügyfélszolgálati tevékenység javítását szolgáló személyes, kihelyezett ügyfélszolgálati napot is tart majd a Zöld Bicske Kft. az újra megnyitott Hulladékudvarban.

 

 

 

Forrás: budakalasz.hu

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok