loader
Adományt kapott a Gondozási Központ– A török nagykövetségtől jött a felajánlás

Adományt kapott a Gondozási Központ– A török nagykövetségtől jött a felajánlás

Megérkezett pénteken az a nagyértéket képviselő adomány a szentendrei Gondozási Központba, amit Törökország magyarországi nagykövetsége ajánlott fel az intézménynek. A felajánlás egy része már eljutott az idősekhez, a hajléktalanszállóra. - Nyilatkozta stábunknak Kecskésné Sipos Andrea a Gondozási Központ vezetője. 

Maszkok, tisztítószerek, tartós élelmiszer csak néhány tétel abból az adományból, amit Törökország magyarországi nagykövetsége ajánlott fel a szentendrei szociális intézménynek. A támogatást a gondozási Központon belül működő tagszervezetek között osztják szét. 

Nagy segítség az intézmény működéséhez a felajánlás, amiből előre gondolva a járvány esetleges visszatérésére, tartalékokat is kialakítottak a központ munkatársai. Enyhíti folyamatosan a kormány a koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorításokat, amik a Gondozási Központ egyes intézményeinél is érezhetők már.  Mosógépre van most a legnagyobb szüksége az intézménynek a hajléktalanellátás teljeskörű biztosítása érdekében. 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok