loader
Ruhaosztás - Segítség a nehéz helyzetben lévő budakalásziaknak

Ruhaosztás - Segítség a nehéz helyzetben lévő budakalásziaknak

Sikeres volt a Családsegítő Szolgálat ruhaosztása a héten Budakalászon. Önkéntesek segítették a szakembereket, hogy eljusson a segítség a rászorulókhoz. A szervezet további programokkal készül a településen élőknek az érzékenyítés jegyében.

Gyorsan elfogyott a gyermek és felnőtt ruhák nagyrésze szerdán, a Budai út 31-szám alatt lévő Családsegítő Szolgálat budakalászi intézményében tartott ruhaosztásán. Az újra szerveződő karitatív közösség sikeresnek tartotta a ruhaosztási akciót. Cukorra, citromra, készétel - konzervekre van a legnagyobb szükség télen, a takarók és hálózsákok mellett, a budakalászi szolgálat vezetője szerint. 

A megelőzés a legfontosabb, ezért minden korosztályt szeretne megszólítani a budakalászi Családsegítő Szolgálat, aminek tagjai több programmal készülnek a településen élőknek. Nagyon sokrétű munkát látnak el a szervezet munkatársai, ami számos problémára, minden korosztályra kiterjed. A közeljövőben, január 28-án 17 órakor tartják az első Alzheimer Cafe -t a Faluházban, ahol a fókusz a demencián, az Alzheimer kóron lesz, ami nagyon sokakat érintő betegség.

Kép forrása: internet

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok