loader
Turist Police Budakalászon is!

Turist Police Budakalászon is!

Budakalászon is járőröztek, azok a középiskolások, akik a Szentendrei Rendőrkapitányság munkáját  segítették az elmúlt hetekben. Az Omszk-tónál és a város több pontján is találkozhattak a budakalásziak a Turist Police akcióban résztvevő fiatalokkal.  

Budakalászon, Szentendrén és a környező településeken járőröztek azok a fiatal középiskolások, akik idén nyáron résztvettek a Szentendrei Rendőrkapitányság nyári programján, a Turist Police akcióban. A diákok minden nyáron hasznos tanácsokkal látják el a városban élőket és a turistákat is több témában. Budakalászon is több napon keresztül járőröztek a rendőrség és a városrendészet munkatársaival a gimnazisták. 

Ne hagyjanak értéktárgyakat az autóban jól látható helyen, ne vigyék be vagyontárgyaikat a strandra, ilyen és ehhez hasonló jótanácsokkal látták el a budakalásziakat a Turist Police akcióban résztvevő diákok. A fiatalok a strandolással kapcsolatos tudnivalókra is folyamatosan figyelmeztették az érintetteket. 

A nyári, 140 órás gyakorlat összekovácsolta a fiatalokat, akik a rendőrség munkájának adminisztrációs részébe, a Szentendrei Rendőrkapitányságon nézhettek bele.

Figyeljünk oda egymásra egész évben! Nyáron a nagy meleg is megnehezítheti a mindennapokat és az sem mindegy, hogy hogyan strandolnak, vagy vigyáznak vagyontárgyaikra az emberek a bevásárlóközpontokban, a fesztiválokon és a hétköznapokban.

A kép illusztráció, forrása internet.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok