loader
Szezonnyitó motoros ellenőrzés

Szezonnyitó motoros ellenőrzés

A Pest megyei motoros rendőrök és segítőik a balesetmegelőzés jegyében ellenőrizték civil motoros társaikat Szentendre és Esztergom térségében.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei a Szentendrei Rendőrkapitányság, a Szentendre Városi Baleset-megelőzési Bizottság, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság gépkocsizó járőrei, a Budakalász Önkormányzati Rendészet motoros járőrei, továbbá motoros polgárőrök közreműködésével közlekedésbiztonsági célú ellenőrzést tartottak 2019. április 13-án Szentendre és Esztergom térségében.

A jó idő beköszöntésével elérkezett a motoros szezon is. Pest megyében különösen kedvelt a motorosok körében Szentendre, Visegrád, Dobogókő környéke, valamint a Pilis-hegység útjai, és sokan motoroznak Esztergom térségében is. Ezekre a helyszínekre koncentrálva szerveztek látványos, demonstratív ellenőrzést a motoros rendőrök és segítőik, amelynek elsődleges célja a közlekedési balesetek megelőzése volt.

 

Ahogy arra korábban is utaltunk, a közlekedők motoros rendőrök jelenlétére is számíthatnak Pest megye útjain a motoros szezon beköszöntésével. Kiemelt feladatuk a balesetek számát csökkenteni hivatott preventív jelenléten túl a közlekedési szabályok betartásának ellenőrzése, valamint a szabálysértők kiszűrése útján a közlekedésbiztonság növelése a megye közútjain.

A Pest megyei rendőrök ezúton is köszönik a szabálykövető sofőrök pozitív hozzáállását, amit az akció ideje alatt a közutakon tapasztaltak!   

Forrás: police.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok