loader
Rablás Pomázon

Rablás Pomázon

A szentendrei rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, azzal a 24 éves férfival szemben, aki előbb pénzt, majd telefont követelt a sértettől Pomázon. A nyomozás adatai szerint a 24 éves férfi 2018. július 14-én délelőtt Pomázon találkozott a sértettel, akitől pénzt követelt, és akit előbb megfenyegetett, majd ököllel többször arcon ütött a pénz átadása érdekében. Miután a sértett a bántalmazás hatására készpénzt adott át részére, a férfi elhagyta a helyszínt.

Ezt követően egy pomázi üzlet előtt ismét összetalálkozott a sértett és támadója. A 24 éves férfi ekkor már a sértett mobiltelefonját követelte és ennek érdekében egy, a helyszínen talált betonvassal ütlegelni kezdte őt. A bántalmazásnak egy, a helyszínre érkező férfi vetett végett, a támadó a helyszínről elmenekült. 

Az időközben értesített rendőrök adatgyűjtést végeztek, majd a bűncselekmény bejelentését követő egy órán belül azonosították és Pomáz területén elfogták a feltételezett elkövetőt.

A 24 éves férfit előállítását követően rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók, majd őrizetbe vették.

A szentendrei rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az iratokat átadták az ügyészségnek.

foto, forrás: police.hu

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok