loader
Keresik a pomázi gyújtogatót

Keresik a pomázi gyújtogatót

A Pest megyei nyomozók a felvételen látható személyek azonosításához kérik az állampolgárok segítségét egy tűzesettel összefüggésben.

Rongálás bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz a megyei kapitányság. A nyomozás adatai szerint ismeretlen tettes 2017. október 22-én 19 óra és 20 óra közötti időben egy pomázi telephelyen szándékosan tüzet gyújtott, amelynek következtében a telepen több jármű megrongálódott, megsemmisült.

A bűncselekménnyel összefüggésben szükségessé vált a csatolt felvételen látható személyek azonosítása, amelyben a nyomozók az állampolgárok segítségére is számítanak.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a felvételen látható személyeket vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Rablási Alosztály 06-1/443-5120-as hívószámán, vagy hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységi-irányítási Központját a 06-1/236-2883-as telefonszámon, illetve tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

 

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok