loader
Gázvezetékbe fúrtak tegnap Szentendrén

Gázvezetékbe fúrtak tegnap Szentendrén

Folytatódott a napok óta tartó tendencia, az ország tűzoltóit sok esetben riasztották közúti balesetekhez: karamboloknál, árokba borult autóknál, utoléréses balesetnél egyaránt beavatkoztak. Tüzekből sem volt hiány, egy kisteleki egészségügyi intézményt például háromszáz embernek kellett elhagynia, mert izzani, füstölni kezdett egy orvosi berendezés.

Szerdán összesen 160 segélyhívás érkezett a katasztrófavédelem műveletirányítási központjaiba. A 42 tűzesetet és a 70 műszaki mentést összesen 202 hivatásos, 14 önkormányzati és 1 létesítményi tűzoltóság, valamint 11 önkéntes tűzoltó egyesület kezelte. A beavatkozást igénylő esetek mellett 39 téves és 3 szándékosan megtévesztő jelzés is érkezett az ügyeletekre.

Munkálatok közben gázvezetékbe fúrtak tegnap délelőtt Szentendrén, a Szirom utcában. A megvágott vezetékből szivárgott a gáz, ezért a váci hivatásos tűzoltók lezárták a vezeték környezetét, valamint biztosították a helyszínt. A gázművek szakemberei kiszakaszolták a sérült, hatvanhárom milliméteres vezetéket, majd gondoskodtak a végleges javításáról. A javítási munkálatok alatt kétszáztizenöt fogyasztónál szünetelt a gázszolgáltatás. - írja a katasztrofavedelem.hu. 

Címkék

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok