loader
Feltehetően ittas sofőr okozta a balesetet

Feltehetően ittas sofőr okozta a balesetet

Ahogy arról már korábban hírt adtunk itt, reggel súlyos baleset történt Szentendrén. A szürke személyautójával közlekedő sofőr valószínűleg Budapest irányából Visegrád felé közlekedett, amikor az előtte haladó járműnek hátulról neki ütközött Szentendrén, a Dunakanyar körúton. Az ütközés következtében a szabályosan közlekedő gépjármű a menetirány szerinti jobb oldalon egy villanyoszlopnak csapódott, majd a vétkes sofőr a menetirány szerinti bal oldalon egy ház kapujának ütközött személyautójával. A sofőrön kívül a jobb ülésen még egy személy utazott. Mindketten súlyosan megsérültek. Feltételezhetően a gépjármű vezetője ittas állapotban volt.  

A helyszínre két mentőautó érkezett. A baleset mindhárom résztvevőjét a helyszínen megvizsgálták. A gépjármű vezetőnél, - aki a villanyoszlopnak csapódott - sérülést nem állapítottak meg. A másik két súlyos sérültet kórházba szállították.  

Büntetőeljárás indul az ügyben, mivel a sofőr másnak is okozott súlyos sérülést. A Szentendrei Rendőrkapitányság szakértők bevonásával fogja vizsgálni az ügyet.  – közölte a TV Szentendrével Gulyás Anita rendőr alezredes, a Szentendrei Rendőrkapitányság közlekedési osztályvezetője.

 

 

 

 

 

 

 

(kép forrása: bpiautosok.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok