loader
Felhívás a passzív biztonsági eszközök használatára

Felhívás a passzív biztonsági eszközök használatára

A Szentendrei Rendőrkapitányság a súlyos személyi sérüléssel járó balesetek visszaszorításának és megelőzésének érdekében az alábbi baleset-megelőzési felhívással fordul az közlekedésben részt vevők felé.

A súlyos sérüléssel járó balesetek okai között, a passzív biztonsági eszközök használatának hiánya még mindig nagyszámban fordul elő, ezért a közlekedők biztonsága érdekében a rendőrség az elkövetkező időszakban is fokozottabban fogja ellenőrizni a járművezetőket. A kiemelt figyelemre lakott területen belül, illetve azon kívül is számítani lehet. A közúti ellenőrzések során nagy hangsúly kerül a szabálykövető magatartásra, a passzív biztonsági eszközök - biztonsági öv-, gyermekbiztonsági rendszerek-, és a motorkerékpár bukósisakok előírásszerű használatának - a betartására.

Azon járművezetők, akik cselekményükkel megszegik a közúti közlekedés szabályait, velük szemben a Szentendrei Rendőrkapitányság rendőrei - a jogszabályi kereteken belül - szigorúan fognak fellépni a közlekedők életének, testi épségének védelme érdekében.

A biztonság, a közlekedés valamennyi résztvevője számára fontos!

Forrás: Szentendre Rend-Trendje

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok