loader
Bűnügyi akció

Bűnügyi akció

A szentendrei rendőrök Szentendre és Pomáz területén tartottak bűnügyi célú ellenőrzést, amelynek során egy nőt és két férfit előállítottak új pszichoaktív anyaggal kapcsolatos bűncselekmény miatt és két körözött személyt is elfogtak.

A Szentendrei Rendőrkapitányság nyomozói bűnügyi célú ellenőrzést tartottak 2018. november 30-án este Szentendre és Pomáz területén.

Az akció során egy nőt és két férfit állítottak elő, majd hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Az intézkedés több ingatlant is érintett, ahol a végrehajtott kutatások alkalmával feltehetően új pszichoaktív anyagokat és ezek porciózásához, terjesztéséhez használatos eszközöket foglaltak le a rendőrök.

A két településen végrehajtott ellenőrzés során a rendőrök elfogtak egy rablás miatt körözött nőt, valamint egy férfit is, akit pedig bíróság keresett kábítószer birtoklása bűncselekmény elkövetése miatt.

Az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás alá vont nőt és két férfit a nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására, ellenük a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja.

 

(police.hu)

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok