loader
A személyi sérüléses balesetek visszorítása a cél!

A személyi sérüléses balesetek visszorítása a cél!

Megtartotta éves, második ülését Szentendre Város Baleset-Megelőzési Bizottsága múlt héten. Az idén eddigi elért eredmények mellett az ülésen szó volt a jövőre vonatkozó tervekről is.

Elsőként szervezett meg több kampányt Szentendre Város Baleset-Megelőzési Bizottsága. Az akciókat, mint a piktogram és zebrafestést több más település is átvette. Ezek az események is szerepeltek abban az egész térséget érintő beszámolóban, mit múlt héten ismertetett Szentendre Város Baleset-Megelőzi Bizottságának tagjaival Gulyás Anita rendőr alezredes, a Szentendrei Rendőrkapitányság Közlekedési Osztályának vezetője. Budakalász területét is érintették idén a szervezet által előkészített akciók. Folyamatosan bővül új tagokkal a bizottság, akiket a környező települések hivatalaiból, civil szervezeteiből delegálnak. 

Eredményes volt, idén is a bizottság eddigi munkája. A tagok remélik, hogy jövőre, az új akcióknak köszönhetően még inkább sikerül visszaszorítani a személyi sérüléses balesetek számát a térségben.

Kép forrása: Szentendre Város Baleset-Megelőzési Bizottság

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok