loader
Kerti zöldhulladék begyűjtés idén tavasszal is!

Kerti zöldhulladék begyűjtés idén tavasszal is!

Nagytakartíásra buzdít a VSZ NZrt, akik idén tavasszal is több ütemben gyűjtik be a kerti zöldhulladékot. -Tette közzé a Városi Szolgáltató weboldalán. 

Az akcióprogram keretében a lakosságnak lehetősége nyílik arra, hogy a zöldfelületeket érintő munkákból felhalmozott faleveleket, ágakat és gallyakat, illetve fűnyesedéket díjmentesen elszállíttassa otthonából.

A szolgáltató kéri, hogy a zsákba helyezett faleveleket és fűnyesedéket, illetve a legfeljebb 1 m hosszú darabokra aprított és összekötegelt gallyakat oly módon helyezze mindenki az ingatlan elé, hogy az a közlekedést ne akadályozza. A zsákokat és kötegeket legkésőbb a szállítás meghirdetett napján reggel 6 óráig kell kitenni az ingatlan elé.

Az elszállítás az alábbi napokon az alábbi felosztásban történik:

2018. április 14.(szombat) – H4,K4,SZ4 körzet

2018. április 15.(vasárnap) – H1,K1,SZ1 körzet

2018. április 21.(szombat) – H2,K2,SZ2 körzet

2018. április 22.(vasárnap) – H3,K3,SZ3 körzet

Azokban az utcákban, melyek gyűjtőjárművel nem megközelíthetők, az ingatlanhoz legközelebb eső, gyűjtőpontról szállítja el a szolgáltató. Kérik, az akcióval kapcsolatban felmerülő további kérdésekkel az ügyfélszolgálatot keressék a 26/300-407-es telefonszámon, vagy az ugyfelszolgalat@szentendre.hu e-mail címen.

Kommentek

Legutóbbi hírek

Friss videók, hanganyagok