loader

Nemzetközi dalszerző tábor Magyarországon

Nemzetközi dalszerző tábor - másodszor - Magyarországon - Songbook Songwriting Camp – 2018. október 24-28.

Október 24-28. között zajlik a Songbook Songwriting Camp, a második nemzetközi dalszerző tábor,tábor, amely a tavalyihoz hasonlóan ismét a Zeneszöveg.hu szervezésében kerül megrendezésre, hazai és nemzetközi zenészek és zeneipari szereplők részvételével, ezúttal Dunaszentmiklóson. A tavaly egyedülálló módon elindított hazai kezdeményezés idén folytatódik, méreteiben és tartalmában pedig gazdagabbá válik. Ezúttal közel negyven
zeneipari szakember és zenész lesz a táborban, amely összetételét tekintve az egész régiót lefedi majd: szerb, cseh, román, litván, valamint svéd, osztrák és természetesen hazai szereplők alkotnak, 5 napon át.
A hazai színteret többek között Jónás Vera, Burai Krisztián, Závodi Marcel, Czutor Zoltán, Johnny K. Palmer, Patocska Olivér, Trap kapitány (Tha Shudras), Myra Monoka, Talán Attila, Péterffy Lili és Kozma Kata, a nemzetközi vonalat George Németh (SE), Jana Infeldová és Jan Vávra (CZ), Dominik Buczkowski (PL), Vytautas Petrosius (LT), Qyan, valamint Vallie Heart(VN) képviseli majd.
A Zeneszöveg.hu célja, hogy a teljes régió lefedésével olyan kapcsolati hálót alakítson ki a zenészek, a zeneipari szereplők között, amely újabb lehetőségeket nyit a közös munkára, tehetségük kamatoztatására és a magyar tehetségek gondozására, elsőként a teljes régió szintjén, idővel pedig világszinten is.
A résztvevők számára a szakmai hátteret és a technikai elszereltséget a Set-School, az alkotás helyszínét pedig a Duna Residence biztosítja. Az esemény idén is az Artisjus támogatásával valósul meg. További együttműködő partnerek: NKA, Audmax

songwritingcamp.hu
www.facebook.com/songwritingcamp/

Nemzetközi dalszerző tábor Magyarországon

Címkék

Kommentek

Friss videók, hanganyagok

Legutóbbi hírek